• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra Darkspeed LS - Driver (Custom)

€540
Hand
Valita...
Loft
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust length
Valita...
Shaft Tipping
Valita...
Grip ModelValita...
Grip Thickness
Valita...
Logo Down
Valita...
Adapter set-up
Valita...
Saatavana
Delivery time: 10-15 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain -10 kpl).
Delivery time: 10-15 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


TOSIASIAT

Qualities:

CONTROL

LENGTH

Handicap Level:

LOW/MID

 

 

Cobra Darkspeed LS yhdistää edistyksellisen aerodynamiikan maksimaaliseen pallo-nopeuteen ja soveltuu golfareille, jotka hallitsevat hyvin palloniskut ja haluavat maksimoida pituutensa tiiauksesta. Darkspeed-driverissa on nyt kolme siirrettävää painoa. Kaksi painaa 12g ja yksi painaa 3g. Aseta raskas paino varpaan suuntaan, jos haluat luoda pienen fade-liikkeen, aseta se kantaan päin, jos haluat draw-muotoisen lentoradan, tai aseta se taakse päin, jos haluat enemmän spinia ja hallintaa draiveristasi. Kaikissa kolmessa driver-mallissa on saumaton aerodynaaminen suunnittelu, joka on mukautettu tuottamaan nopeampi mailanpään nopeus maksimoidakseen etäisyyden, ja driverin takapiste on sijoitettu korkeammalle lisääntyneen nopeuden ja anteeksiantavuuden saavuttamiseksi.

 

Cobra Darkspeed Series 2024

 

Darkspeed-driverit sytyttävät uuden aikakauden nopeudessa edistyksellisen aerodynaamisen muotoilun avulla. Ne ylpeilevät matalimmasta ilmanvastuskerrosta kaikista Cobran driver-suunnittelusta. Darkspeed on saatavana kolmessa eri muodossa - Darkspeed LS, Darkspeed X ja Darkspeed MAX. Kaikki kolme jakavat samat teknologiat, mutta sopivat eri tyyppisille golfareille. Säädettävä loft & lie MyFly-hoselin kautta, 8 eri asetusta mahdollistavat driverin täydellisen sovittamisen svingiisi. Darkspeedilla on uusi muotoilu, jossa on mattamusta viimeistely, mikä antaa sille ilkeän ja nopean ulkonäön.

 

 

Jos ostat nämä Cobra-mailat, voit tilata ilmaiset Arccos-anturit mailojen mukana olevan QR-koodin avulla. Saat sitten anturit koko settiisi, jotta voit automaattisesti kerätä tietoja kaikista lyönneistäsi kentällä Arccos Caddie -sovelluksen kautta ja saada paljon hyödyllistä tilastotietoa vahvuuksistasi ja heikkouksistasi pelissä.

 

PWRSHELL with H.O.T FACE

A forged PWRSHELL face insert maximizes flexibility for faster ball speed and higher launch. A H.O.T Face design uses artificial intelligence to create a variable thickness pattern that delivers more efficient speed and spin across the face.

Carbon Crown and Shell

A carbon fiber crown and sole create a lighter and stronger chassis. Makes it possible for Cobra engineers to put the freed weight where it matters to gain speed and foregiveness.

PWR-Bridge Weighting

An innovative suspended bridge weight design enables unrestricted flexibility of the face and sole, and positions the CG low and forward to unleash faster ball speed.

 

SPEC.

 

 

 

 

 

Loft

Adjustable Loft

Length

Swing Weight/Volume

Hand

6.5°-9.5°

45.50"

D3*/460cc

RH

7.5°-10.5°

45.50"

D3*/460cc

RH/LH

10.5°

9°-12°

45.50"

D3*/460cc

RH/LH

*Swingweight perustuu standardiin varsiin, grippeihin, pituuteen ja lie-kulmaan. Kun teet muita valintoja varren, gripin, pituuden ja lie-kulman suhteen, swingweight voi vaihdella.

Kaikki valmistajat pyrkivät aina rakentamaan kaikki mailat niin lähelle standardiheiluntapainoa kuin mahdollista.Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais