• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra Darkspeed MAX - Driver (custom)

€540
Hand
Valita...
Loft
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust length
Valita...
Shaft Tipping
Valita...
Adapter set-up
Valita...
Grip ModelValita...
Logo Down
Valita...
Grip Thickness
Valita...
Saatavana
Delivery time: 10-15 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain -8 kpl).
Delivery time: 10-15 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


TOSIASIAT

Qualities:

LENGTH

FORGIVING

Handicap Level:

MID/HIGH

 

Cobra Darkspeed MAX on kolmesta Cobra Darkspeed -mallista anteeksiantavaisin draiveri. Kaksi liikuteltavaa painoa, 12 g ja 3 g, sijoitetaan takaosaan ja kantapäähän. Laittamalla raskas 12 g paino kantapäähän saat draiverin, jolla on draw-suuntaus auttaaksesi sinua luomaan draw'n tai minimoimaan viiltoasi. Laittamalla 12 g painon taakse saat äärimmäisen anteeksiantavan draiverin. Kaikissa kolmessa draiverimallissa on saumaton aerodynaaminen suunnittelu, joka on sopeutettu nopeampaan mailanpään nopeuteen maksimoidakseen etäisyyden, ja draiverin takaosa on sijoitettu ylemmäs lisääntyneen nopeuden ja anteeksiantavuuden saavuttamiseksi.

Cobra Darkspeed Series 2024

Darkspeed-ajureissa syttyy uusi nopeuden aikakausi edistyneen aerodynaamisen muotoilun kautta. Ylpeillen matalimmalla ilmanvastukertoimella kaikista Cobra-draiverimalleista. Darkspeed on saatavilla kolmessa eri muodossa - Darkspeed LS, Darkspeed X ja Darkspeed MAX. Kaikki kolme jakavat samat teknologiat, mutta ne sopivat erilaisille pelaajille. Säädettävä loft ja lie MyFly-hoselin kautta, 8 eri asetusta, jotka mahdollistavat draiverin täydellisen sovittamisen svingiisi. Darkspeedilla on uusi muotoilu mattamustalla viimeistelyllä, mikä antaa sille ärhäkän ja nopean ulkonäön.

 

Jos ostat nämä Cobra-mailat, voit tilata ilmaisia Arccos-sensoreita mailojen mukana olevan QR-koodin avulla. Näin saat sensorit koko settiin, jotta voit automaattisesti kerätä tietoja kaikista lyönneistäsi kentällä Arccos Caddie -sovelluksen avulla ja saada paljon hyödyllistä tilastotietoa vahvuuksistasi ja heikkouksistasi pelissäsi.

 

PWRSHELL with H.O.T FACE

A forged PWRSHELL face insert maximizes flexibility for faster ball speed and higher launch. A H.O.T Face design uses artificial intelligence to create a variable thickness pattern that delivers more efficient speed and spin across the face.

PWR-Bridge Weighting

An innovative suspended bridge weight design enables unrestricted flexibility of the face and sole, and positions the CG low and forward to unleash faster ball speed.

SPEC.

 

 

 

 

 

Loft

Adjustable Loft

Length

Swing Weight/Volume

Hand

7.5°-10.5°

45.50"

D1.5*/460cc

RH

10.5°

9°-12°

45.50"

D1.5*/460cc

RH/LH

12°

10.5°-13.5°

45.50"

D1.5*/460cc

RH/LH

 

*Swingweight perustuu vakiovarusteiseen varsiin, grippeihin, pituuteen ja lie-kulmaan. Kun teet muita valintoja varren, gripin, pituuden ja lie-kulman suhteen, swingweight voi vaihdella.

Kaikki valmistajat pyrkivät rakentamaan kaikki mailat mahdollisimman lähelle vakioswingweightia.​Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais