• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra Darkspeed MAX Lady - Driver (custom)

€540
Hand
Valita...
Loft
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust length
Valita...
Grip ModelValita...
Grip Thickness
Valita...
Shaft Tipping
Valita...
Adapter set-up
Valita...
Saatavana
Delivery time: 10-15 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain -1 kpl).
Delivery time: 10-15 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


TOSIASIAT

Qualities:

LENGTH

FORGIVING

Handicap Level:

MID/HIGH

 

 

Cobra Darkspeed MAX Lady on täynnä uusia teknologioita, jotta saisit pidemmät lyönnit. Naisille Cobra on valmistanut erityisversion Darkspeed MAXista, joka on kaikista Darkspeed-malleista anteeksiantavin. Kaksi liikuteltavaa painoa, 12 grammaa ja 3 grammaa, on sijoitettu taakse ja kohti kantapäätä. Laittamalla raskas 12 g paino kantapäähän saat draivin, jossa on draw-painotus, auttaen sinua luomaan draw'n tai minimoimaan slice'n. Laittamalla 12 g paino taakse saat äärimmäisen anteeksi antavan draiverin. Kaikissa kolmessa draiverimallissa on saumaton aerodynaaminen muotoilu, joka on sopeutettu toimittamaan nopeampi mailanpään nopeus maksimoidakseen etäisyyden, ja myös draiverin takapiste on sijoitettu korkeammalle lisääntyneen nopeuden ja anteeksiantavuuden saavuttamiseksi.

Cobra Darkspeed Series 2024

Darkspeed-drivereiden edistyksellinen aerodynaaminen muotoilu aloittaa uuden nopeuden aikakauden. Ylistäen matalinta ilmanvastuskerrointa kaikista Cobran draiverisuunnitelmista. Darkspeed on saatavilla kolmessa eri muodossa - Darkspeed LS, Darkspeed ja Darkspeed MAX. Kaikki kolme jakavat samat teknologiat, mutta ne sopivat eri tyyppisille golfareille.

Säädettävä loft & lie MyFly-hoselin avulla, 8 erilaista asetusta, mukaan lukien draw-asetus.

 

Jos ostat nämä Cobra-mailat, voit tilata ilmaisia Arccos-sensoreita mailojen QR-koodin avulla. Tämän jälkeen saat sensorit koko mailasetille, jolloin voit automaattisesti kerätä tietoja kaikista lyönneistäsi kentällä Arccos Caddie -sovelluksen avulla ja saada paljon hyödyllistä tilastotietoa vahvuuksistasi ja heikkouksistasi pelissä.

PWRSHELL with H.O.T FACE

A forged PWRSHELL face insert maximizes flexibility for faster ball speed and higher launch. A H.O.T Face design uses artificial intelligence to create a variable thickness pattern that delivers more efficient speed and spin across the face.

PWR-Bridge Weighting

An innovative suspended bridge weight design enables unrestricted flexibility of the face and sole, and positions the CG low and forward to unleash faster ball speed.

SPEC.

 

 

 

 

 

Loft

Adjustable Loft

Length

Swing Weight/Volume

Hand

10.5°

9°-12°

44.50"

C5*/460cc

RH/LH

12°

10.5°-13.5°

44.50"

C5*/460cc

RH/LH

 

*Mailan painopiste perustuu vakiovarustevarteen, gripin pituuteen ja kulmaan. Kun valitaan muita varusteita, kuten vartta, gripin pituutta ja kulmaa, mailan painopiste voi vaihdella.

Kaikki valmistajat pyrkivät aina rakentamaan kaikki mailat mahdollisimman lähelle vakiovarustepainopistettä.Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais