• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra Darkspeed Lady - Hybrid (custom)

€270
Hand
Valita...
Loft
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust length
Valita...
Grip ModelValita...
Grip Thickness
Valita...
Saatavana
Delivery time: 13-22 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Delivery time: 13-22 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


TOSIASIAT

Qualities:

LENGTH

FOREGIVENESS

Hcp-level:

LOW/MID

 

Cobra Darkspeed Lady Hybrid on suunniteltu sinulle, joka haluat luotettavan mailan sekä väylältä että kevyestä roughista. Aivan kuten perheen draivereissa ja väyläpuissa, myös näissä hybrideissä on käytössä tekniikat PWR-Bridge, PWRSHELL Face Design ja H.O.T Face Technology suorituskyvyn maksimoimiseksi. Monipuolinen hybridimalli, joka yhdistää distanssin, korkean laukaisun ja anteeksiantavat ominaisuudet auttaakseen sinua saavuttamaan pidemmät lyönnit kohti viheriötä.

 

Mailan iskupinnan takapuoli on suunniteltu tekoälyn (AI) avulla varmistaen, että kierrosluku ja pallon nopeus pysyvät mahdollisimman tasaisina osuessaan palloon sweetspotin ulkopuolella. Darkspeed-hybridillä on myös kiinteä paino, joka on sijoitettu matalalle kannen alapuolelle. Tämä luo hieman enemmän kierrosta ja johtaa erittäin anteeksiantavaan hybridiin, joka tuottaa korkean pallolennon.

 

Jos ostat nämä Cobra-mailat, voit tilata ilmaiset Arccos-anturit mailojesi mukana olevan QR-koodin avulla. Saat sitten anturit koko settiisi, jotta voit automaattisesti kerätä tietoja kaikista lyönneistäsi kentällä Arccos Caddie -sovelluksen kautta ja saada paljon hyödyllistä tilastotietoa vahvuuksistasi ja heikkouksistasi pelissä.

PWRSHELL with H.O.T FACE

An innovative suspended bridge weight design enables unrestricted flexibility of the face and sole, and positions the CG low and forward to unleash faster ball speed. As well as a H.O.T Face design uses artificial intelligence to create a variable thickness pattern that delivers more efficient speed and spin across the face.

PWR-Bridge Weighting

An innovative suspended bridge weight design enables unrestricted flexibility of the face and sole, and positions the CG low and forward to unleash faster ball speed.

SPEC.

 

 

 

 

 

 

Loft

Adjustable Loft

Shaftlength

Swingweight/Volume

Hand

 

HYB4 - 21°

No

39.00"

C3.5*/126cc

RH/LH

 

HYB5 - 24°

No

38.25"

C3.5*/125cc

RH/LH

 

HYB6 - 28°

No

37.50"

C3.5*/125cc

RH/LH

 

HYB7 - 31°

No

36.75"

C3.5*/124cc

RH

 

*Heiluri on asetettu vakiovarren, otteen, pituuden ja lie-kulman mukaan. Kun teet muita valintoja varren, otteen, pituuden ja lie-kulman suhteen, heiluripaino voi olla hieman erilainen.

Kaikki valmistajat pyrkivät aina rakentamaan kaikki mailat mahdollisimman lähelle vakiotasoa.Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais