• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra 3D Printed Agera Armlock

€360
Hand
Length
Grip Model
Saatavana
Delivery time: 10-15 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1 kpl).
Delivery time: 10-15 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

FACTS

The Cobra 3D Agera Armlock on 3D-tulostettu mailaputteri, joka on valmistettu eri materiaalien sekoituksella suorituskyvyn maksimoimiseksi. "Runko" on 3D-tulostettu nylonista, ja edistyneen rasterikuvion ansiosta se on sekä äärimmäisen kevyt että äärimmäisen vääntöjäykkä. Tämä mahdollistaa Cobran sijoittavan enemmän painoa kulmiin volframipainojen muodossa sekä lähelle lyöntipintaa vakaan pallon osuman saavuttamiseksi. Rakenne tarjoaa huomattavasti suuremman MOI:n kuin massiivirakenne, mikä merkitsee sinulle parempaa pituuden hallintaa osumista, jotka osuvat makean pisteen ulkopuolelle. Pitkä näkölinja suoraan makean pisteen takana helpottaa tähtäämistä.

Lyöntipinta on lisensioitu LA Golfilta ja siinä on neljä erilaista loftia – "Descending Loft Technology". Tämä lyöntipinnan suunnittelu tarkoittaa, että saat saman loftin putteriin, olipa lyöntisi suunta ylös tai alas. Tämä puolestaan tuottaa saman laukaisun ja pyörimisen riippumatta siitä, miten palloa lyöt, mikä takaa tasaisemmat pituudet. Lyöntipinta on valmistettu alumiinista pehmeän tuntuman saavuttamiseksi.

Säädettävä painojärjestelmä antaa pelaajalle mahdollisuuden vaihtaa kevyempään tai raskaampaan painoon saavuttaakseen yksilöllisen tunteen. Kaikki putterit toimitetaan vakiona 15 gramman painoilla ja niitä voidaan säätää +- 5-10 grammaa molempiin suuntiin. Lisäpainot myydään erikseen.

Armlock tarkoittaa, että varsi ja grip ovat pidemmät (41"), joten voit painaa gripin alaista vastaan ​​vakavamman puttausliikkeen saavuttamiseksi. Se on tekniikka, joka yleistyy yhä enemmän kiertueilla.

Cobra 3D Agera Armlock on rakennettu 25° asteen varvashängellä ja sopii pelaajalle, jolla on kevyt kaari puttaussvingissä.

 

3D PRINTED NYLON CARTRIDGE An intricate 3D printed nylon lattice structure optimizes the weight distribution within the putter head to create the highest MOI possible for maximum stability.

LA Golf ALUMINUM FACE INSERT An aluminum face insert features LA Golf's proprietary Descending Loft Technology (DLT), which utilizes 4 descending lofts to ensure the most consistent and accurate roll for every style of putting stroke.

 

Grip - Superstroke Zenergy XL FLATSO 2.0 Plus 

Shaft - KBS CT Tour 120 

 

SPEC.

 

Model

Head Type

Hosel

Loft

Availability

Standard Length

Lie

Toe Hang

Head Weight

Agera Armlock 3D

Mallet

Single Bend Armlock

1-4°

RH/LH

41"

76°

25°

395g

 

 Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais