• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra Darkspeed ONE - 6 irons - Steel (custom)

€765
Hand
Valita...
Add club
Valita...
Adjust loft
Valita...
Adjust lie angle
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust length
Valita...
Grip ModelValita...
Logo Down
Valita...
Grip Thickness
Valita...
Saatavana
Delivery time: 10-15 days
Tätä tuotetta on niukasti (vain -3 kpl).
Delivery time: 10-15 days
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


TOSIASIAT

Qualities:

LENGTH

FORGIVNESS

Hcp-level:

MID/HIGH

 

Sarja sisältää 6 mailaa (5–PW). Darkspeed on Cobran kehittynein rautamaila, ja se on tarkoitettu sinulle, joka haluat vähän ylimääräistä pituutta rautoihin, kaipaat mailaa, joka on todella anteeksiantava ja tuottaa korkean pallokulman. Lisää tähän ihana pehmeä osuma, ja saat Darkspeedin.

ONE Length -mallissa kaikkien rautamailojen varret ovat saman pituiset - seitsemän mailan pituus on 37,25 tuumaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on sama heilahdus ja asettelu kaikissa rautalyönneissäsi, mikä puolestaan johtaa tasaisempaan ja parempaan osumaan palloon.

Aivan kuten Darkspeed-perheen draiverit ja väyläpuut, myös rautamailoissa on PWR-Bridge-rakenne. Rautojen tapauksessa tämä paino on kiinnitetty mailan takaosaan, jotta lyöntipinta ja pohja voivat taipua saavuttaen maksimaalisen pituuden ja pehmeän tuntuman. Paino on sijoitettu matalalle ja lähelle lyöntipintaa, jotta saavutetaan korkea pallokulma ja suuri palonopeus. Lyöntipinta on takoma ja sitä kutsutaan nimellä PWR-Shell. PWR-Shellin ainutlaatuinen piirre on, että lyöntipinta ei ole täysin tasainen; se on sen sijaan L-muotoinen ja ulottuu aina pohjaan saakka. Tämä tarkoittaa, että suurempi osa lyöntipinnasta voi taipua, mikä antaa tasaisempaa pituutta, jopa hieman ohuilla osumilla. Lyöntipinnan takaosa on suunniteltu tekoälyn avulla, mikä tekee siitä monimutkaisesti epätasaisen, jotta pituus ja pyörähdys optimoidaan koko 15 pisteen alueella kasvoilla. Cobra kutsuu tätä H.O.T Face -tekniikaksi.

 

Darkspeedillä on tummanharmaa väri kiiltävän kromin sijaan. Väri tekee mailoista paitsi uskomattoman tyylikkäät myös antaa mailalle hieman pienemmän ulkonäön osoitteessa.

 

 

Jos ostat nämä Cobra-mailat, voit tilata ilmaisia Arccos-sensoreita mailojen mukana olevan QR-koodin avulla. Saat sitten sensorit koko mailasarjaasi, jolloin voit automaattisesti kerätä dataa kaikista lyönneistäsi kentällä Arccos Caddie -sovelluksen avulla. Näin saat paljon hyödyllistä tilastotietoa vahvuuksistasi ja heikkouksistasi pelissäsi.

SPEC.

 

 

 

 

 

 

Club

Loft

Lie

Shaftlength

Offset (mm)

Hand

#4

19°

65°

37.25"

6.0

RH/LH

#5

22°

64.5°

37.25"

5.1

RH/LH

#6

24.5°

64°

37.25"

4.2

RH/LH

#7

27°

63.5°

37.25"

3.2

RH/LH

#8

31.5°

63°

37.25"

2.6

RH/LH

#9

36.5°

62.5°

37.25"

2.0

RH/LH

#Pw

42°

62°

37.25"

1.5

RH/LH

#GW

47.5°

61.5°

37.25"

1.0

RH/LH

#SW

54°

61.5°

37.25"

0.5

RH/LH

*The standard swingweight of these clubs is D1. Swingweight is based on standard shaft, grip, length and lie. When making other choices of shaft, grip, length & lie, the swing weight may vary.

All manufacturers always try to build all clubs as close to standard swingweight as possible

 

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais