• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Cobra Darkspeed Max - Fairwaywood (custom)

€333
Hand
Valita...
Loft
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust length
Valita...
Shaft Tipping
Valita...
Grip ModelValita...
Logo Down
Valita...
Grip Thickness
Valita...
Saatavana
Delivery time: 10-15 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain -8 kpl).
Delivery time: 10-15 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


TOSIASIAT

Qualities:

LENGTH

CONTROL/FEEL

Hcp-level:

LOW/MID

 

 

Cobra Darkspeed Max FW on suunniteltu olevan sekä anteeksiantava että tuottamaan korkean pallonopeuden. Se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat luotettavan mailan sekä tiiltä että väylältä varmistaen hyvän etäisyyden. Darkspeed Maxissa on kaksi säädettävää painoa, 12 gramman paino ja 3 gramman paino. Aseta raskas paino kantapäähän, jos haluat vastustaa sivuvedon, tai laita se taakse, jos haluat enemmän kierrettä ja mahdollisimman anteeksiantavan mailan. Kaikissa kolmessa väylämallissa on saumaton aerodynaaminen suunnittelu, joka on räätälöity tarjoamaan nopeampi mailanopeus maksimaalista etäisyyttä varten. Matala profiili tekee pallon saavuttamisesta helpompaa iskun yhteydessä.

 

Cobra Darkspeed Series 2024

 

Darkspeed Fairways käyttävät PWR-BRIDGE- ja PWRSHELL-teknologioita H.O.T. (High-Octane Titanium) -pinnalla varustettuna tehokkaan etäisyyden ja helpon nostamisen tarjoamiseksi, mikä lisää itseluottamusta pidemmillä lähestymissarjoilla. Darkspeed Fairway-woodit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa, aivan kuten niiden draiverit - Darkspeed LS, Darkspeed X ja Darkspeed MAX. Kaikki kolme jakavat samat teknologiat, mutta kunkin soveltuvuus vaihtelee eri tyyppisille golfareille. Säädettävä loft ja lie MyFly-hoselin kautta, jossa on 8 eri asetusta, mahdollistavat mailan täydellisen mukauttamisen oman lyöntisi mukaan.

 

Jos ostat nämä Cobra-mailat, voit tilata ilmaisia Arccos-sensoreita mailojen QR-koodin kautta. Saat sitten sensorit koko settiisi, jotta voit automaattisesti kerätä tietoja kaikista lyönneistäsi kentällä Arccos Caddie -sovelluksen avulla ja saada paljon hyödyllistä tilastotietoa vahvuuksistasi ja heikkouksistasi pelissä.

PWRSHELL with H.O.T FACE

A forged PWRSHELL face insert maximizes flexibility for faster ball speed and higher launch. A H.O.T Face design uses artificial intelligence to create a variable thickness pattern that delivers more efficient speed and spin across the face

PWR-Bridge Weighting

An innovative suspended bridge weight design enables unrestricted flexibility of the face and sole, and positions the CG low and forward to unleash faster ball speed.

SPEC.

Loft

Adjustable loft

Shaftlength

Swingweight

Hand

 

FW3 - 15.5°

Yes - +-1.5°

43"

C9.5

RH/LH

 

FW5 - 18.5°

Yes - +-1.5°

42.5"

C9.5

RH/LH

 

FW7 - 21.5°

Yes - +-1.5°

42"

C9.5

RH/LH

 

 

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais