• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Mizuno PRO 241 - Single Irons - Steel (custom)

€252
Hand
Valita...
Choose Club
Valita...
Adjust Loft
Valita...
Adjust Lie Angle
Valita...
Adjust Length
Valita...
Shaft ModelValita...
Adjust Shaft Step
Valita...
Grip ModelValita...
Grip Thickness
Valita...
Logo Down
Valita...
Saatavana
Delivery time: 20-30 days.
Tätä tuotetta on niukasti (vain -4 kpl).
Delivery time: 20-30 days.
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!


FACTS

Qualities:

FEEL/CONTROL

Hcp-Level:

LOW

 

Mizuno Pro 240 Series

UUSI LYÖNTITAIDON AIKA

Mizuno Pro 241/243/245-rautojen perusta on ainutlaatuinen ja pitkäaikainen yhteys Mizunon mailainsinööreiden ja sen Grain Flow -taontatehtaan välillä Hiroshimassa, Japanissa. Tämä suhde mahdollistaa yhä monimutkaisempien suunnitelmien virheettömän toteutuksen valmiiksi varusteiksi. Jokainen millimetrin murto-osa ja hieno kaarre ovat tärkeitä.

Mizuno Pro 241 on puhdaslyöntinen muscle-back, jonka massa on kerääntynyt keskelle iskun vaikutusaluetta. Tulos on hienostuneiden suunnitteluyksityiskohtien tavoittelusta, mikä on mahdollista Mizunon F&E-tiimin ja sen yksinoikeudellisen Grain Flow -taontatehtaan pitkäaikaisen yhteistyön ansiosta Hiroshimassa, Japanissa.

"Muscle-backissa voitot ovat yksityiskohdissa. Visuaalisesti houkuttelevan ylälinjan avain voi olla murto-osa millimetristä, joka voi kadota tai syntyä valmistuksessa. Pitkäaikainen yhteistyö taontatehtaan kanssa mahdollisti äärimmäisen tarkan suunnittelun ja käsityövaiheissa Mizuno Pro 241:ssä." - DAVID LLEWELLYN – R&D-johtaja

 

FORGED IN HIROSHIMA JAPAN One-piece Grain Flow Forged HD from 1025E Pure Select mild carbon steel at Mizuno's iconic facility in Hiroshima, Japan – where Mizuno irons have been produced since 1968.

SOFT COPPER UNDERLAY A microlayer of copper beneath Nickel Chrome – for the purest, softest feel made famous in the legendary TN87. Reintroduced in 2019.

CENTRE MASS FOR ENHANCED FEEDBACK  Delivers a softer, longer sensation at impact -matching vibration patterns identified by Mizuno's Harmonic Impact Technology and confirmed through extensive tour testing.

AGGRESSIVLY TAPERED BLADE  A more obvious tapering of the upper blade potion delivers an ideal trajectory through the set – with flighted long irons and penetrating short irons.

 

Syvällinen sukellus Mizuno Pro 241:een

Mizuno'n muscleback-bladejen ystävät ylistävät tuntumaa, klubien ulkonäköä osoiteasennossa ja hallintaa, jonka ne antavat huippupelaajille. Nämä golfarit eivät etsi enemmän etäisyyttä tai anteeksiantoa, vaan sen sijaan he haluavat pystyä hahmottamaan lyönnin ja sitten toistamaan sen kaarevuuden ja lentoradan. Kaikki, mitä matalan tasoituksen golfareiden tarvitsee tietää uudesta Mizuno Pro 241:stä, on se: se on pienin, tiiviimpi muscleback-blade, jonka Mizuno on koskaan luonut. Siinä on joitain hankalasti havaittavia teknologioita, mutta Mizuno Pro 241 on maila, joka on riisuttu ylimääräisistä krumeluureista, joita ammattilaiset, yliopistopelaajat ja pelaajat, jotka kilpailevat vuosittain paikallisissa ja alueellisissa turnauksissa, eivät pyydä.

Jokaista päätä taotaan Grain Flow -menetelmällä käyttäen 1025E lievää hiiliterästä metallin pidentämiseksi ja iskun tunteen voimistamiseksi. Verrattuna Mizuno Prio 221:een, 241:llä on hieman ohuempi yläreuna, ja jokaisen mailan lapapituus 6-raudasta pitching-wedgeen on lyhennetty. Metallin poistaminen ja koon pienentäminen loivat liikkuvaa painoa, jonka suunnittelijat siirsivät suoraan ihanteellisen iskualueen taakse, mikä taas voimistaa tunnetta. Mizunon suunnittelijat pystyivät nostamaan painopisteen sijaintia 241-raudoissa, mikä lisää kierrosnopeuksia. Game-improvement-raudoissa valmistajat pyrkivät vähentämään kierrosnopeuksia lisätäkseen etäisyyttä, mutta kierrosnopeuden lisääminen mahdollistaa pelaajien muotoilevan lyöntejään tehokkaammin, mikä on edistyneiden pelaajien mieleen.

Mizuno Pro 241-raudoissa on perinteiset, paremmille pelaajille tarkoitetut loftit, joissa 5-rauta on 27 astetta, 9-rauta 42 astetta ja pitching-wedge 46 astetta.

SPEC.

 

 

 

 

 

 

Club

Loft

Lie

Length

Hand

 

#3

21°

59.5°

39.00″

RH

 

#4

24°

60°

38.50″

RH/LH

 

#5

27°

60.5°

38.00"

RH/LH

 

#6

30°

61°

37.50"

RH/LH

 

#7

34°

61.5°

37.00"

RH/LH

 

#8

38°

62°

36.50"

RH/LH

 

#9

42°

62.5°

36.00"

RH/LH

 

#Pw

46°

63°

35.50"

RH/LH

 

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Muut ostivat myös

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais