• ​​ Muokata ilman lisäkustannuksia

  •  Ilmainen toimitus yli 290€ tilauksille

Kuinka muokata PING draiveriasi

Useissa tapauksissa ihmiset puhuvat mailan varresta todellisena moottorina ja tärkeimpänä osana, kun on kyse draiverin lyömisestä. Tässä on totuuden siemen, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan sopiva yhdistelmä vartta ja mailan päätä sekä säätöjä mailan päähän. Älä aliarvioi draiverin loftin ja lie-kulman säätämisen mahdollisuuksia parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Alla näytämme sinulle säätömahdollisuudet ja prosessin, miten käytät PING-housselia optimoidaksesi draiverisi lentoradan ja suorituskyvyn.

 

KUINKA IRROTTAA PING DRAIVERIN KÄRKI VARRESTA

Vaihe 1: Ota PING vääntöavain ja valmista se käyttöön.

Vaihe 2: Draiverin kantapuolella käytä vääntöavainta ruuvaamalla ja irrottamalla mailan pää varresta.

PING DRAIVERIN SÄÄTÄMINEN Kun olet irrottanut draiverin kärjen varresta, näet säädöt, jotka on merkitty housselin suojukseen.

Golf Drivers - PING

Vaihe 1: Kiinnitä draiverin kärki takaisin varren päähän haluamallasi asetuksella, suuntaamalla huulessa oleva holkki kärjen kantapuolen pieniin kolmioihin.

Vaihe 2: Kun kärki ja varsi on liitetty uudelleen, käytä momenttiavainta kiristääksesi ja lukitaksesi ruuvin. Kärki ja varsi ovat turvallisesti yhdistettyjä, kun kuulet kaksi "napsahdusta".

MITEN HOSEL-ASETUSTEN MUUTTAMINEN VAIKUTTAA PALLOLIIKKEESEEN JA LENTORATAAN

Mitä muutokset draiverin housselin asetuksissa oikeastaan tekevät? Draiverin housselin asetusten säätäminen mahdollistaa loftin ja lie-kulman hienosäädön, mikä vaikuttaa pallon liikerataan. Kun saat sen kohdalleen, voit lyödä palloja halutessasi korkeammalle tai matalammalle - ja jos pelaat usein golfia, näiden säätöjen tuntemus voi antaa sinulle etulyöntiaseman, kun svingisi muuttuu tai sääolosuhteet vaihtelevat!

Säädä fade-vaikutukseen - PINGin asetus on tasaisin "F"-asennossa, jossa kulma on 56,5 astetta - tämä luo enemmän fade-vaikutusta draiveriin.

Säädä draw-vaikutukseen - Säädä housseli ylöspäin suuntautuvimpaan asetukseen - standardi "O"-asetus.

Ping G410/425 driver hosel adjustments - WRX Club Techs - GolfWRX

Tässä taulukossa näytetään PING-varttien adapteriasetukset ja miten kukin vaikuttaa loftiin ja lie-kulmaan.

 

Toivottavasti tämä auttaa sinua ymmärtämään, miten voit säätää uuden PING-draiverisi oikein.

Toivotamme sinulle paljon onnea golfkentällä!

//Customclubs.fi

 

 

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol